17 lipca 2013 o 11:30
Zgłoś do moderacji
Witam, poszukuję wokalistki która potrafi także pisać piosenki w języku angielskim, gatunek przeważnie dance (ale i mieszanki tzn takie różne eskowe hity), gdyż ostatnio wydałem singiel w wytwórni współpracującej z radiem eska i czekam teraz na opublikowanie go, prawdopodobnie piosenka którą razem nagramy będzie również wydana gdzieś w wytwórni i dostępna min na beatport i itunes.
Pieniędzy w tej chwili nie mogę obiecać, ale jak będzie miła współpraca to następnym razem można dogadać się co do pieniędzy.
I jeszcze jedno chciałbym żeby wokalistka miała dostęp do w miarę dobrego mikrofonu/studia.
I oczywiście wszystko bez pośpiechu, bo akurat pracuję nad kolejnym singlem, ale chętne osoby mogą się zgłaszać.
kontakt:
gadu gadu: 2532231
Mail: matsuflexofficial@gmail.com
17 lipca 2013 o 13:10
Zgłoś do moderacji
Jedynie udostępnię po kontakcie jakieś demo, gdyż singiel czeka na publikacje, a nie mogę go udostępniać w sieci bo obliguje mnie umowa z wytwórnia, która ma do niego prawa na 3lata i będzie sprzedawała w sieci, pozdrawiam
17 lipca 2013 o 15:58
Zgłoś do moderacji
to nie wiem może zaśpiewaj coś tutaj, pokaż się. Wątpie czy ktos na ślepo się zdcyduje. Chcesz tworzyć własne czy interesuje Cię nagrywanie coverów? Pozdrawiam również
17 lipca 2013 o 20:46
Zgłoś do moderacji
ja nie spiewam, szukam wokalistki pod moją muzykę, nie cover własne nagranie, przecież napisałem wyrazie chodzi o single, więcej info po kontakcie
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
6 sierpnia 2013 o 23:21
Zgłoś do moderacji
,,Ogłoszenie" aktualne ?
😉
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3