Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Matthew
Exciter
spiewajmy09 pisze:
Używam mikrofonu ze słuchawek, takich zwykłych do rozmów na skype. Na początku, kiedy je kupiłem, działały bez przeszkód, po miesiącu, dwóch odłączania i podłączania z powrotem do gniazda, przestał działać mikrofon, lecz dźwięk jest odbierany normalnie, bez zastrzeżeń. Próbowałem podłączać kabel od mikrofonu do przedniego wejścia, niestety to nic nie dało, nawet przed każdą próbą zaśpiewania odinstalowywałem i instalowałem na nowo aktualizacje sterowników- również bez zmian. Nie wiem co robić. Zainstalowałem również najnowszego Flasha Playera i problem tkwi nadal. Proszę o pomoc! Czy mam kupić nowe słuchawki, chodź one działają- wina jest jedynie w mikrofonie.
piotrek10020 pisze:
Sprawdz też czy masz w ustawieniach wybrane dobre urządzenie dzwięku bo podczas odłączania mogło się przestawić na inne żródło dzwięku i teraz trzeba spowrotem przestawić na właściwe żródło dzwięku .
Matthew
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej