Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Jest jedna różnica, między drogim psem z hodowli a tym ze schroniska.
Gdy zaadoptujesz psa - uratujesz mu życie... ♥
brylancikkc pisze:
Witam🙂
dziś założyłam konto i mam pare pytań. Czy jest jakaś opcja, żeby np dać propozycje moderatorom, żeby dodali piosenki mojego ulubionego zespołu (bo wgl go tu nie ma😕), albo czy sama mogę stworzyć tu wersje karaoke i dodać ją, ale bez używania jakiś specjalnych programów do tworzenia karaoke..
Tylko po to założyłam konto, bo myślałam, ze może użytkownikom wyskoczy opcja, aby powiadomić moderatora o swojej propozycji, ale nie widzę tu nic takiego😉
Pozdrawiam, brylancikKC
ising pisze:
Nie możemy dodać do serwisu podkładu bez zgody osoby, która go stworzyła. Jeśli jednak jesteś muzykiem i tworzysz podkłady instrumentalne to możesz z nami nawiązać współpracę. Skontaktuj się z nami na adres podany na stronie O nas.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej