misiaaa55 kobieta, 24
pozdrowienia z Nibylandii ; )
Nagrań: 25, Postów: 144
18 czerwca 2013 o 20:44
Zgłoś do moderacji
nie mam pojęcia ?
może by tak głównego aktora ? !
http://pozytywnie-szalona.blog.pl/
kahunia kobieta, 23
Nagrań: 0, Postów: 1554
21 czerwca 2013 o 16:52
Zgłoś do moderacji
Czyżby Violetta?
Główną rolę gra Johny Deep,film opowiada o przygodach Jacka Sparow'a (Nie wiem jak to się pisze). W filmie znajdziemy takie postaci jak Angelika,Will,Elisabell,Czarnobrody i Jack.
zurekxd kobieta
Gorzów Wlkp
Nagrań: 5, Postów: 129
1 lipca 2013 o 11:28
Zgłoś do moderacji
Piraci z Karaibów
Seria filmów opowiada o Johnie Krammerze znanym jako Jigsaw (w Polsce także jako Pan Układanka lub Pan Zagadka), który jest śmiertelnie chory na raka mózgu. Krammer, gdy dowiedział się o swojej nieuleczalnej chorobie, próbował popełnić samobójstwo, zjeżdżając samochodem ze skarpy. Gdy udało mu się przeżyć, postanowił całą resztę życia poświęcić na udowadnianie ludziom, którzy nie szanują życia, ile ono tak naprawdę dla nich znaczy.Wyszło 7 części ostatnia w 3D gościnnie grał w niej Chester Bennington z Linkin Park.
2 lipca 2013 o 18:00
Zgłoś do moderacji
oglądałam kiedyś ten film ale zapomniałam tytułu
głównym bohaterem jest Bastian który stracił matkę, gdy natrafia na tajemniczą książke od razu zaczyna ją czytać, głównym bohaterem książki jest Atreju, wkrótce Bastian w tajemniczy sposób przechodzi do książki
miłość może poczekać, głód nie!
raili24 mężczyzna, 28
Ciężko je znaleźć na mapie :)
Nagrań: 2, Postów: 74
2 lipca 2013 o 19:52
Zgłoś do moderacji
może umówcie się że trzeba zgadnąć film?
Tak to połowa osób pisze "nie wiem" lub "nie mam pojęcia" a to raczej bez sensu.
Doświadczenie płynące z naszych błędów czyni nas lepszymi...
2 lipca 2013 o 22:47
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z raili24
A ten film to "nie kończąca się historia" czy jakoś tak
'Film opowiada o Sam'ie, który dobrze sobie żyje ze swoją żoną Molly. Pewnej nocy zostaje zastrzelony przez faceta, który jak się potem okazało działał na zlecenie najlepszego przyjaciela Sam'a. Po śmierci jednak Sam staje się duchem. Nikt nie może go widzieć, ani słyszeć, oprócz pewnej wróżki. Sam stara się udowodnić prawdę, że nie zginął przez przypadek i uchronić swoją żonę. Film bardzo mądry, myślę że oglądaliście. (Główną rolę (Sam'a) zagrał Patrick Swayze)
3 lipca 2013 o 09:48
Zgłoś do moderacji
uwierz w ducha
film opowiada o 4 przyjaciołach, którzy jadą na wieczór kawalerski, niestety upili się, na drugi dzień budzą się z kacem i niczego nie pamiętają, w swoim pokoju znajdują tygrysa, dziecko,odcięty palec i wielki bałagan lecz zgubili one również pana młodego
miłość może poczekać, głód nie!
16madlen kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 211
5 lipca 2013 o 15:42
Zgłoś do moderacji
proste KAC VEGAS, tak jakoś...
Fantastyczny film przygodowy w reżyserii Douga Limana. Młody chłopak odkrywa, że posiadł zdolność teleportacji, dzięki której może przenosić się z miejsca na miejsce i postanawia odnaleźć człowieka odpowiedzialnego za śmierć swego ojca. W rolach głównych: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane itp.
ingo mężczyzna, 38
Nagrań: 4, Postów: 5
10 lipca 2013 o 15:32
Zgłoś do moderacji
Jumper oczywiście swoją droga bardzo fajny film;p
Rewelacyjny melodramat
Pewien chłopak i dziewczyna po raz pierwszy spotykają się w szkole średniej. Oboje są sierotami. Stają się dla siebie bratnimi duszami i postanawiają razem zamieszkać. I choć chłopak widzi dziewczynę wymieniającą chłopaka za chłopakiem, postanawia utrzymać swoje uczucia do niej w tajemnicy. Wiedząc, że największym strachem dziewczyny jest pozostanie samej, chłopak nie wyjawia jej, że ma raka i pozostało mu kilka miesięcy życia.
Głowna rolę gra Sang-woo Kwon i Bo-young Lee
talvi kobieta
Nagrań: 2, Postów: 95
13 lipca 2013 o 22:08
Zgłoś do moderacji
More Than Blue
Jest to film animowany, ale dla ludzi w kazdym wieku.
Opowiada historie pewnej dziewczynki, a moze nastolatki, ktora wraz z rodzicami miala sie przeprowadzic do innego miasta i podczas drogi zabladzili i przypadkowo trafili do odludnego miasteczka, ktore po zachodzie slonca okazalo sie wcale nie takie opuszczone, a pelne nieziemskich istot, wsrod ktorych znalazl sie tez i przystojny chlopak ktory pomogl jej przetrwac w tym magicznym swiecie, zwlaszcza, ze rodzice dziewczyny zamienili sie doslownie w swinie po sprubowaniu lokalnej kuchni. Po wielu dziwnych przygodach bohaterka odczarowala ich i we trojke wrocili do normalnego swiata, a z owym mlodziencem wyznali sobie milosc i obiecali ze kiedys sie jeszcze zobacza, bo jak sie okazalo, choc wyglada jak zwykly chlopak, jest prawdziwym bogiem - mimo ze jednym z wielu.
jelavemoi kobieta, 31
Łódź
Nagrań: 11, Postów: 76