pisia00 pisze:
Problem jest taki: Po skończeniu śpiewania piosenki normalnie wychodzi ten panel co ma być, ale jak klikam odtwórz to nic się nie dzieje i jest napisane, że jest tylko 1 sekunda (tak jakby nic nie było).
Mam podobny problem, już zapisałam dwa utwory, tylko, ze nic się nie nagrało. Oprócz tego nie działa mi test głośności i wogóle nie wyświetla mi się pasek na którym widać poziom głośności. Jak sobie poradzić z tym problemem? Czy już ktoś się z czymś takim uporał?
Dostałam odp od Pawła :
" Problemy z nagraniem się dotyczą najnowszej wersji przeglądarki Chrome. Wprowadzono w niej nowe zabezpieczenia, które wymagają od użytkownika dodatkowego potwierdzenia dostępu do mikrofonu.
W praktyce oznacza to, że oprócz udzielenia dostępu do mikrofonu w aplikacji nagrywającej, korzystającej z Adobe Flash, należy również zatwierdzić dostęp w przeglądarce Chrome.
Komunikat do udzielenia dostępu w Chrome jest trochę mało widoczny przez co może zostać pominięty wzrokiem i przez to wykonanie nie nagra się na iSing. Pokazuje się on od razu pod paskiem, w którym wpisuje się adres strony w momencie pojawienia się ustawień nagrywania. Jeżeli nie widać tego paska trzeba zrestartować przeglądarkę i spróbować ponownie.
Nowa wersja Chrome zamiast być prostsza, utrudniła nagrywanie nie tylko na iSing, ale we wszystkich miejscach, które wykorzystują flasha do nagrywania... Na szczęście udzielenie dostępu do mikrofonu jest jednorazowe
🙂 " Zmieniłam przeglądarkę i już wszystko działa.
🙂 Dziękuję za pomoc