Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Monika.
Oberschleisien
Yvonn
Monika.
Oberschleisien
waitedforyou pisze:
Próbowałam napisać do Pani wiadomość prywatną, jednak otrzymałam wiadomość, że zablokowała Pani ową opcję. Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Mam jednak wrażenie, że program, który Pani mi poleciła działa na moim komputerze jeszcze gorzej. Gdy próbuję użyć programu pojawiają mi się na ekranie kolorowe, migające paski. Wydaje mi się, że może być to wina mojego laptopa, czy też kiepskiej karty graficznej. Program wygląda na prosty w obsłudze, więc na pewno jest jednym z najlepszych do tworzenia amatorskich filmów takich jak nagrania wokalne. Chyba będę musiała poczekać na nowy komputer. Raz jeszcze pięknie dziękuję i pozdrawiam : )
Moje następne pytanie brzmi: czy istnieje możliwość dodania WŁASNEGO dźwięku bezpośrednio w edytorze na youtube?
Yvonn
waitedforyou pisze:
Moje następne pytanie brzmi: czy istnieje możliwość dodania WŁASNEGO dźwięku bezpośrednio w edytorze na youtube?
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
Exciter
Monika.
waitedforyou pisze:
Moim problemem jest to, że mój laptop szwankuje już od dobrego roku i nie mogę odtwarzać na nim filmów, które mam na dysku. Być może dlatego mam taki problem z nagrywaniem filmów? Bo doskonale pamiętam, że dwa/trzy lata temu w WMM robiłam to bez problemu : )
exciter pisze:
(a ludzie instalują różne dziwne rzeczy, w większości nieświadomie).
Exciter
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!