Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Rzeszów
Edytowano 11 czerwca 2013 o 19:33.
Nie bój się cieni, on świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło ~Oskar Wilde~
Nie bój się cieni, on świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło ~Oskar Wilde~
Rzeszów
Dałem ten temat z mojego doswiadczenia bo spotykałem się i trafiłem na taką dziewczynę która się zemną pobawiła i zostawiła,po rozstaniu za jakiś czas dowiaduje się ona jest samotną matką i tyleosnapitzarii pisze:
skąd ten temat?
🙂
Rzeszów
Niestety muszę przyznać rację. Dziewczyny wolą takich którzy mają ich w dupie, a nie tych którym naprawdę zależy i sie starają.Bywa i taklukaszstaszewski pisze:
Chciałbym dodać że jest i tak,że dziewczyny trafiają na samych dupków i to nie z wyboru tylko po czasie bycia z nimi okazuję sie że koles nie jest niczego wart lub zrobi jej dziecko i zostawi:/ ach i ciągle zastanawia mnie dlaczego na wyciągnięcie ręki sa właśnie tylko tacy faceci? A tacy którzy są opiekuńczy, zaradni troskliwi itp. olewają,spławiają idt.zapewniam ze panny które leca na takich kolesi sa puste i wcześniej czy później i tak nie zbudują nic trwałego taka prawda wiem coś o tym z mojego doświadczenia i taka jest prawda !!! Pozdrawiam! Łukasz
Rzeszów
Dawniej trzeba było być sławnym, by pozwolić sobie na skandal. Dziś trzeba skandalu, by zyskać sławę.
..cause life's too short to say 'no', Mommy.. :3
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki już na iSing – Sanah i Kasia Kowalska sięgają po poezję Poświatowskiej, Łobuzy i Topky rozkręcają parkiet, Paktofonika z kultowym „Jestem Bogiem”, a Eros Ramazzotti czaruje romantyzmem.
Zobacz więcej