Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Often it is just lack of imagination that keeps a man from suffering very much.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jako członek , że tak powiem, jury chce Wam powiedzieć, że musicie się uzbroić w cierpliwość.Większość z nas oprócz iSing ma masę swoich zajęć, że o studiach czy pracy już nie wspomnę, więc nie wymagajcie od Nas, że przesłuchamy prawie 30 nagrań w 2 dni i jeszcze Wam to wszystko ładnie sprezentujemy.Ogarnijcie się trochę ludzie... -.-' To tylko konkurs dla zabawy, nie walczycie o Złote Gacie... -.-'
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
A ja mam do Was takie pytanie. Co to za konkurs, jeżeli każdy z jurorów by podawał osobno swoje oceny i później by się zrobił wielki chaos. Najlepiej poczekajcie, aż wszyscy członkowie szanownego grona jurorów Wam oceni nagrania i dopiero wtedy podać wszystkie punktacje na raz, a nie osobno, bo po co sobie życie utrudniać xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej