Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
TWO
Edytowano 26 maja 2010 o 12:52.
Maciek Charachajczuk
teksciarz pisze:
Tomek ma rację. Ci co brali w tym udział - chyba już poobgryzali wszystkie paznokietki (u nóg też😃). U mnie też był moment, iż chciałem to usłyszeć(akurat miałem kiepski czas twórczy). Na szczęście - co złe - wszystko już przeszło. Może gdyby nie inne projekty w których biorę udział - to bym z ciekawości eksplodował🙂 A tak - nie jest aż tak źle.Co do efektu końcowego - to myślę, że lepiej nastawić się z dozą dystansu. Z doświadczenia wiem, że przeważnie nie wychodzi zajebiście tak jak powinno. I nie trzeba szukać winnego - bo po prostu go nie ma. To jest suma wkład wielu ludzi - kompozytora, autora tekstu, wykonawców, realizatora, autora klipu. Niby każdego można obwiniać....bo może słaba kompozycja, a może głupi tekst(hahhah), źle zaśpiewane, czy źle zmiksowane albo kiepski klipAle to nie ma sensu.Każdy dał siebie (tak myślę) na 100% Więc nutka będzie na miarę tamtych naszych emocji, tamtego miejsca i czasu. Pozdrowienia śle🙂
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
adasjezy pisze:
to ja zmienię temat a kiedy ten zlot....
już jest dwoje organizatorów super🙂🙂🙂
ja zorganizuje rajd po klubach.... z Karaoke oczywiście🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej