Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
hehe nom, ale i tak musimy poczekać, aż nasze gardła będą zwarte i gotowe hahaha 😆
Choć mój głos jak mówię jest już normalny (SUKCES) hahahaha
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
taktaktak pisze:
aannddrreeww pisze:hehe nom, ale i tak musimy poczekać, aż nasze gardła będą zwarte i gotowe hahaha 😆
Choć mój głos jak mówię jest już normalny (SUKCES) hahahaha
nie odpisałeś mi na smsa 🙁🙁🙁🙁🙁🙁
aannddrreeww pisze:
hmmm a wysłałaś na ORANGE??
ja niestety przez cała podróz byłem na plusie, bo mama mogła zadzwonić. Wiesz taki warunek był hehe 😆
a zaraz będę może wchodził na orange to zobacze... a co napisałaś??
whisper pisze:
hahah Papaya i Słingu Słingu najlepsze xDmam to na filmiku to Ci synek wyślę to jutro xDoglądałam to w autobusie, zaczęłam się śmiać a ludzie dookoła nie ogarniali o co mi chodzi xDJak to było? "wszyscy jedziemy do Krakowa!" xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
taktaktak pisze:
aannddrreeww pisze:
hmmm a wysłałaś na ORANGE??
ja niestety przez cała podróz byłem na plusie, bo mama mogła zadzwonić. Wiesz taki warunek był hehe 😆
a zaraz będę może wchodził na orange to zobacze... a co napisałaś??
nic ciekawego 🙁
wisienka29 pisze:
Kaspo musisz poznac ten kawał😜 ale to może na priv Ci wyślemy;D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
aannddrreeww pisze:
nic ciekawego 🙁
no chyba na mnie focha nie puścisz?? 😛 hehe
Siostra 😃 jak będę nagrywał Papayę to Ci ją zadedykuję. dobrze?? Tylko się odbraź 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej