Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
aannddrreeww pisze:
hehe nom, ale i tak musimy poczekać, aż nasze gardła będą zwarte i gotowe hahaha
Choć mój głos jak mówię jest już normalny (SUKCES) hahahaha
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
taktaktak pisze:
aannddrreeww pisze:hehe nom, ale i tak musimy poczekać, aż nasze gardła będą zwarte i gotowe hahaha
Choć mój głos jak mówię jest już normalny (SUKCES) hahahaha
nie odpisałeś mi na smsa
![]()
aannddrreeww pisze:
hmmm a wysłałaś na ORANGE??
ja niestety przez cała podróz byłem na plusie, bo mama mogła zadzwonić. Wiesz taki warunek był hehe
a zaraz będę może wchodził na orange to zobacze... a co napisałaś??
whisper pisze:
hahah Papaya i Słingu Słingu najlepsze xDmam to na filmiku to Ci synek wyślę to jutro xDoglądałam to w autobusie, zaczęłam się śmiać a ludzie dookoła nie ogarniali o co mi chodzi xDJak to było? "wszyscy jedziemy do Krakowa!" xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
taktaktak pisze:
aannddrreeww pisze:
hmmm a wysłałaś na ORANGE??
ja niestety przez cała podróz byłem na plusie, bo mama mogła zadzwonić. Wiesz taki warunek był hehe
a zaraz będę może wchodził na orange to zobacze... a co napisałaś??
nic ciekawego
wisienka29 pisze:
Kaspo musisz poznac ten kawałale to może na priv Ci wyślemy;D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
aannddrreeww pisze:
nic ciekawego
no chyba na mnie focha nie puścisz??hehe
Siostrajak będę nagrywał Papayę to Ci ją zadedykuję. dobrze?? Tylko się odbraź
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej