Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
bratzbyszek pisze:
Biorąc pod uwagę sugestie Maćka przygotowuję podkład o przedłużonej wersji o refren i w lepszym brzmieniu .Nie zmienię tonacji, ,tempa stylu ani lini melodycznej ,więc to nagranie na forum jest wersją wystarczającą do ćwiczeń.Nie widzę potrzeby robienia nagrania piosenki przed nagraniem studyjnym ,przecież będziemy mieli w studio na to 6 godzin.Wszyscy powinni nauczyć się jej na pamięć i do studia być gotowym do prób i ostatecznego zapisu.Pracuję w systemie zmianowym szlif utworu robię w wolnej chwili.Na nagranie w studio pokład będzie gotowy do pracy.Pozdrawiam i wracam do swojej chwili relaksu przed pracą Zbyszek.
sleeper1988 pisze:
bratzbyszek pisze:Biorąc pod uwagę sugestie Maćka przygotowuję podkład o przedłużonej wersji o refren i w lepszym brzmieniu .Nie zmienię tonacji, ,tempa stylu ani lini melodycznej ,więc to nagranie na forum jest wersją wystarczającą do ćwiczeń.Nie widzę potrzeby robienia nagrania piosenki przed nagraniem studyjnym ,przecież będziemy mieli w studio na to 6 godzin.Wszyscy powinni nauczyć się jej na pamięć i do studia być gotowym do prób i ostatecznego zapisu.Pracuję w systemie zmianowym szlif utworu robię w wolnej chwili.Na nagranie w studio pokład będzie gotowy do pracy.Pozdrawiam i wracam do swojej chwili relaksu przed pracą Zbyszek.Zbyszek ma rację. NIe ma sensu robic projektu. Wystarczy się nauczyć tego utworu i to nawet nie na pamięć....Każdy ma do zaśpiewania 2 wersy!! Nie będziemy tego śpiewali na raz tylko po kolei. Wystarczy mieć ze sobą tekst a i tak jakoś będziemy musieli poprowadzić to nagranie w studio w sensie interpretacji. Wiadomo, że nie każdy zaśpiewa nawet te 2 wersy tak żeby było ok więc będą poprawki i takie osoby się poprowadzi wokalnie już na miejscu tak żeby zaśpiewały ok swoją kwestię. Mamy na to 6 godzin jak już wspomniał Zbyszek więc po prostu niech każdy sobie wydrukuje tekst i osłucha się z piosenką. To wszystko....
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej