Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
filipzkonopi pisze:
roztapia nie pasuje
Maciek Charachajczuk
teksciarz pisze:
hmmm. gdyby nie ising to kazdy by sobie swoją radość śpiewania wykonywalby do ów ściany i pewnie bysmy sie "nie poznali" i nie wiedzieli o swoim istnieniu. Dlatego uważam że w podziękowaniu a i ze względów marketingowych delikatna forma reklamy jest uzasadniona😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wrzosik pisze:
filipzkonopi pisze:roztapia nie pasujeJak to nie pasuje... Słowacki się w grobie przewraca....(przypominam, że pierwszy wers to jego słowa)🙂
wrzosik pisze:
Jeśli nam iSING zasponsoruje zlot( noclegi i studio nagrań) to mogę ich reklamować....a nawet chodzić w koszulce po Warszawie!!!
wrzosik pisze:
filipzkonopi pisze:roztapia nie pasuje
Jak to nie pasuje... Słowacki się w grobie przewraca....(przypominam, że pierwszy wers to jego słowa)🙂
filipzkonopi pisze:
wrzosik pisze:Jeśli nam iSING zasponsoruje zlot( noclegi i studio nagrań) to mogę ich reklamować....a nawet chodzić w koszulce po Warszawie!!!
Zgadzam się to prawda, w ogóle uważam ze zlot powinien raczej kojarzyć sie z wisienką a nie z iSing.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
bocin pisze:
wrzosik pisze:filipzkonopi pisze:roztapia nie pasuje Jak to nie pasuje... Słowacki się w grobie przewraca....(przypominam, że pierwszy wers to jego słowa)🙂Właśnie!!"Słowacki wielkim poetą był..."
🙂Nie czytaliście Gombrowicza?
😐
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej