Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
salo85 pisze:
W wątku listy uczestników przypadkowo rano zaspamowałem, bo chodziło o zapisy do studia, więc posta usunąłem.Nasuwa mi się taka myśl co do niektórych. Teksty typu "Jak mi nic nie wypadnie to będę😛". Dziwne😛 Zapisuje się datę w kalendarzyku i nic wtedy nie wypadnie, bo termin ma się już zajęty. Zadzwoni ciotka z Czikago, że przyjeżdża, trudno. Ciociu mam wyjazd. Koleżanka zadzwoni, że ją chłopak rzucił i chce się wypłakać, trudno, mam zajęty termin. Niech popłacze te 3 dni dłużej, przynajmniej oczy się przeczyszczą. Tym bardziej, że nikt tu nie daje znać 2 dni wcześniej, nawet tydzień, lecz ponad 2 miesiące przed 🙂Oczywiście będę, nie jako wokalista, ale użytkownik ising🙂 W studio się nie mieszam, ale poznać nowe mordeczki i nieoficjalnie przy gitarce pośpiewać w ramach imprezy jak najbardziej🙂 Dajcie tylko znać jak z tym kimaniem dokładnie, bo mimo, że mieszkam w stolicy, to chętnie skorzystam 😃
whisper pisze:
evelka88 pisze:hahahah czytaj Evelka ma przyjechać zamiast z bagażami to z birem xD napakować perły ile się zmieści? ;>
taaaaaaaaaaaaaaak! 😃
omg, jak ja dawno Perły nie piłam *_*
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Człowiek człowiekowi wilkiem
wilkowy pisze:
aro no to ładnie bo ja i salo pewnie też łomże przytargamy 🙂 tylko jaką ty bierzesz export czy granaty ??
wilkowy pisze:
aro no to ładnie bo ja i salo pewnie też łomże przytargamy 🙂 tylko jaką ty bierzesz export czy granaty ??
wilkowy pisze:
a więc evelko łomża ma 2 rodzaje bira łomża export piwo 0,5L i granat/gruszka jest to piwo 0,33 tyle ze mocniejsze i troszke inne w smaku. Tak wogóle Aro jak chcesz to dobij się do Ostrowi ( i tak bedziesz przez nią jechał ), ja będę leciał samochodem to cię mogę zabrać 🙂
wilkowy pisze:
a więc evelko łomża ma 2 rodzaje bira łomża export piwo 0,5L i granat/gruszka jest to piwo 0,33 tyle ze mocniejsze i troszke inne w smaku. Tak wogóle Aro jak chcesz to dobij się do Ostrowi ( i tak bedziesz przez nią jechał ), ja będę leciał samochodem to cię mogę zabrać 🙂
wilkowy pisze:
a mam taki pomysł, może zrobimy coś w tym stylu, że każdy uczestnik przywiezie po jakieś 5 browarów regionalnych ( tak na spróbowanie 😛 ) czyli położonych najbliżej miejsca zamieszkania ?? 🙂 co wy na to ??
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
danaband pisze:
Witajcie!
Fajny pomysł z koszulką Ising!
Bimberek, rzaden kłopot kupić, gorzej przywieźdź pociągiem, bo nie jestem z Warsawki, ani okolic, i mój kręgosłup ciężarku nie zdzierży. Co do utworu, jest jeszcze czas na stworzenie własnego, isingowego hymnu, gdzie Maciuś/zaraz do niego mogę napisać/ tekściarz, mógłby nam napisać. Byłoby to takie Nasze!! Oczywiście trudno skomponować od razu muzykę, ale proponuję podkład z "Heal the World". Szkic, propozycja do wstępu, ..mówiona:
"Ising, to portal stworzony dla Nas, dla ludzi dobrej woli, dla ludzi z pasją do śpiewania.
Posłuchajcie Nas, a sami zapragniecie śpiewać. Zapraszamy!"
Coś w tym stylu!?
Danusia🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej