sharonofc kobieta, 28
Wrocław
Nagrań: 1, Postów: 153
25 maja 2013 o 16:53
Zgłoś do moderacji
Cześć.
🙂 Słuchajcie jest taka sprawa, mam kompletną pustkę w głowie a umówiłam się już na nagranie teledysku z moim kolegą i w końcu trzeba to zrobić. Będzie to klip do cover "Grenade". Chcę Was prosić, abyście dali mi jakieś pomysły na historię opowiedzianą w tym teledysku.
🙂)
"I proszę Boga, nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił moje serce"
http://ola-iwanek.blogspot.com/
palyyna kobieta, 27
Nagrań: 28, Postów: 62
25 maja 2013 o 17:36
Zgłoś do moderacji
A chcesz nagrywać ten teledysk w domu czy nie wiem np. w mieście, lesie, polanka czy coś takiego.
monikamiku kobieta, 29
Fejkolandia? ;-;
Nagrań: 0, Postów: 77
25 maja 2013 o 20:26
Zgłoś do moderacji
Uwaga, Miku ma pomysła
😃
Po szkole chłopak i dziewczyna idą do skateparku, a tam jeżdżą dosyć daleko od siebie, dziewczyna wywraca się, chłopak biegnie do niej i chce pomóc, ale ona go odpycha i ucieka ze łzami w oczach. Później można pokazać, że siedzą w tej samej klasie, odrzucają swoje spojrzenia. Parę sekund później dziewczyna podaje liścik - "Jutro o 16 w kawiarni?".
Uśmiechają się do siebie, teledysk kończy się.
Głupie to, wiem, ale może jakoś wykorzystacie...
Katsute utau koto
anata ni tanoshikatta no ni
ima wa doushite ka na
nani mo kanjinaku natte
~~Gomen ne~~
sharonofc kobieta, 28
Wrocław
25 maja 2013 o 20:33
Zgłoś do moderacji
palyyna pisze:
A chcesz nagrywać ten teledysk w domu czy nie wiem np. w mieście, lesie, polanka czy coś takiego.
To dla mnie bez różnicy
🙂
sharonofc kobieta, 28
Wrocław
25 maja 2013 o 20:36
Zgłoś do moderacji
monikamiku pisze:
Uwaga, Miku ma pomysła 😃
Po szkole chłopak i dziewczyna idą do skateparku, a tam jeżdżą dosyć daleko od siebie, dziewczyna wywraca się, chłopak biegnie do niej i chce pomóc, ale ona go odpycha i ucieka ze łzami w oczach. Później można pokazać, że siedzą w tej samej klasie, odrzucają swoje spojrzenia. Parę sekund później dziewczyna podaje liścik - "Jutro o 16 w kawiarni?".
Uśmiechają się do siebie, teledysk kończy się.
Głupie to, wiem, ale może jakoś wykorzystacie...
Powiem Ci że pomysł fajny, taki w stylu hollywood. Tylko wydaje mi się, że nie pasuję do tej piosenki...
😕 Bo to nie jest piosenka z happy endem - niestety.. ;( Ogółem w piosence chodzi o to, ze ja (dziewczyna) kocham chłopaka i zrobię dla niego wszystko, ale ten chłopak nie odwzajemnia tego... I właśnie nie wiem jak to zrobić, zeby to opowiadało jakąś fajną historię
😛
A po za tym Twój pomysł nie jest głupi, jest fajny
🙂)
25 maja 2013 o 20:55
Zgłoś do moderacji
Karolinaaaa mam fazę - Miku i Len Kagamine
a poza tym co ona może wiedzieć o uczuciach?
Vocaloidy uczuć nie mają xD
monikamiku kobieta, 29
Fejkolandia? ;-;
25 maja 2013 o 20:58
Zgłoś do moderacji
webunia pisze:
Karolinaaaa mam fazę - Miku i Len Kagamine
a poza tym co ona może wiedzieć o uczuciach?
Vocaloidy uczuć nie mają xD
Po pierwsze Miku jest koleżanką Rin i na pewno nie chciałaby flirtować z jej bratem.
Po drugie o uczuciach wiem więcej od Ciebie, jesteś o pięć lat młodsza.
Po trzecie nie jestem Vocaloidem. Chyba nie.
A co do teledysku - Karolina ma rację.
Katsute utau koto
ima wa doushite ka na
nani mo kanjinaku natte
~~Gomen ne~~
sharonofc kobieta, 28
Wrocław
25 maja 2013 o 21:40
Zgłoś do moderacji
karolajnahehe10 pisze:
Chłopak może zamiast uśmiechać się pokiwać głową, że nie ma ochoty na to spotkanie...
No, no... Faaajne.
❤ Tylko nie mam porządnego skate parku w okolicy..
😕
Konto usunięte
26 maja 2013 o 10:53
Zgłoś do moderacji
Chłopak + dziewczyna. Początkowe sceny ukazują ich szczęśliwe chwile. Niestety on po czasie wybiera inną - ona podcina sobie żyły. Traci przytomność. Jej ciało opuszcza duszę, a ona zakochuje się w duchu. Potem wraca do ciała (budzi się w szpitalu). Niestety straciła miłość prawdziwą i dodatkowo fikcyjną. Teledysk kończy się ujęciem przy oknie w szpitalu, gdzie spogląda na swojego astralnego kochanka.
Proszę. Taka historia 🙂
monikamiku kobieta, 29
Fejkolandia? ;-;
26 maja 2013 o 11:28
Zgłoś do moderacji
josephmusic pisze:
Niestety on po czasie wybiera inną - ona podcina sobie żyły. Traci przytomność.Teledysk kończy się ujęciem przy oknie w szpitalu, gdzie spogląda na swojego astralnego kochanka.
Jak oni mają to nagrać w warunkach " domowych"? Jak zrobić ducha? Taki teledysk bardziej by śmieszył niż straszył.
Katsute utau koto
ima wa doushite ka na
nani mo kanjinaku natte
~~Gomen ne~~
Konto usunięte
26 maja 2013 o 15:37
Zgłoś do moderacji
[cytat=monikamiku]josephmusic pisze: Niestety on po czasie wybiera inną - ona podcina sobie żyły. Traci przytomność.Teledysk kończy się ujęciem przy oknie w szpitalu, gdzie spogląda na swojego astralnego kochanka.
Jak oni mają to nagrać w warunkach " domowych"? Jak zrobić ducha? Taki teledysk bardziej by śmieszył niż straszył.[/cytat]
On nie ma straszyć o.O
On ma być taki "bajkowo-romantyczno-życiowy" xD
Ja potrafię takie coś zrobić. To nie jest wcale trudne. Zajmuję się montażem. Mogę im pomóc 🙂
sharonofc kobieta, 28
Wrocław
27 maja 2013 o 19:57
Zgłoś do moderacji
josephmusic pisze:
Chłopak + dziewczyna. Początkowe sceny ukazują ich szczęśliwe chwile. Niestety on po czasie wybiera inną - ona podcina sobie żyły. Traci przytomność. Jej ciało opuszcza duszę, a ona zakoc***e się w duchu. Potem wraca do ciała (budzi się w szpitalu). Niestety straciła miłość prawdziwą i dodatkowo fikcyjną. Teledysk kończy się ujęciem przy oknie w szpitalu, gdzie spogląda na swojego astralnego kochanka.
Proszę. Taka historia 🙂
Pomysł na prawdę super, tylko właśnie nie wiem czy dalibyśmy radę takie coś ogarnąć
🙂)