Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Oj nie chodzi tu o pomoc czy nie pomoc. Wykonując za kogoś cos co ma do zrobienia, w szczególności kiedy nie jest to trudne, wcale nie pomagamy wręcz krzywdzimy. uczy sie takich 16 latków tego ze nic nie muszą robić. wydaje mi sie ze nie robienie czegoś za kogoś, a wskazanie drogi, jest pomocą wystarczającą, ktora uczy samodzielności.
stargirl pisze:
Yyyyy... lepiej żebys nie wiedział co ja nalałam xD
Bo leje to mi się kojarzy z czymś inny niż polej;p
Ale to tylko moja uwaga
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
bocin pisze:
Mam gdzieś cudzą samodzielność.
Po za tym takie odesłanie do googli i tak niewiele da. Problem jest nieco większy.
W związku z tym wolę uszczęśliwić taką osobę i zebrać z okoła należne profity.
W ten sposób zadowolony będzie i ten chłopiec i ja i wszyscy inni, którzy już nie będą musieli odsłyłać go do googli i innych źródeł informacji dostępnych w Internecie.
Haha... podsumowując.. chłopiec ma czego chciał (choć i tak niewiele z tego rozumie), a ja jestem dobrym wujkiem.
strelauiczarny pisze:
jakie profity? jaki wiekszy problem ?
![]()
...
![]()
bocin pisze:
dziedzinie i zwróci się do mnie o pomoc, a ja mu odpowiem "Spi*&#*#aj" i w ten sposób zaznaczę swoją wyższość.
holder1111 pisze:
POSZŁEM DO KOLEGI I TYLKO TO MI POWIEDZIAL BO UMIAŁ
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej