Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
...
strelauiczarny pisze:
Oj nie chodzi tu o pomoc czy nie pomoc. Wykonując za kogoś cos co ma do zrobienia, w szczególności kiedy nie jest to trudne, wcale nie pomagamy wręcz krzywdzimy😃. uczy sie takich 16 latków tego ze nic nie muszą robić. wydaje mi sie ze nie robienie czegoś za kogoś, a wskazanie drogi, jest pomocą wystarczającą, ktora uczy samodzielności.
stargirl pisze:
Yyyyy... lepiej żebys nie wiedział co ja nalałam xD
Bo leje to mi się kojarzy z czymś inny niż polej;p
Ale to tylko moja uwaga😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
bocin pisze:
Mam gdzieś cudzą samodzielność.🙂
Po za tym takie odesłanie do googli i tak niewiele da. Problem jest nieco większy.🙂
W związku z tym wolę uszczęśliwić taką osobę i zebrać z okoła należne profity.🙂
W ten sposób zadowolony będzie i ten chłopiec i ja i wszyscy inni, którzy już nie będą musieli odsłyłać go do googli i innych źródeł informacji dostępnych w Internecie.🙂
Haha... podsumowując.. chłopiec ma czego chciał (choć i tak niewiele z tego rozumie), a ja jestem dobrym wujkiem.🙂
strelauiczarny pisze:
jakie profity? jaki wiekszy problem ?😃
😃
...
bocin pisze:
dziedzinie i zwróci się do mnie o pomoc, a ja mu odpowiem "Spi*&😘#*#aj" i w ten sposób zaznaczę swoją wyższość.
🙂
holder1111 pisze:
POSZŁEM DO KOLEGI I TYLKO TO MI POWIEDZIAL BO UMIAŁ😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej