11 maja 2013 o 10:13
Zgłoś do moderacji
Jak już dają 1-3 mogły by napisać o co chodzi ,co poprawić .
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
11 maja 2013 o 10:23
Zgłoś do moderacji
jeżeli dają 1 w Pani przypadku, oznacza to, że są przygłuche i wredne i zapewne same wyją nieludzko. zresztą im się tylko niejaki kapusta podoba bo doopę liże żeby na niego głosować, a jak ktoś mu da poniżej 6 to strzela focha i czarna lista
😃. ja go nawet nie skomciałem, a i tak mnie dał na czarną.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
11 maja 2013 o 15:27
Zgłoś do moderacji
duszyczka pisze:
Patrycja......własnie o to chodzi ,ze to złośliwe ludki ,nic więcej.....same nie mają żadnych nagrań🙂))
Wiesz konta bez nagrań to w większości multi konta po prostu ktoś ukrywa swoje prawdziwe konto i hejtuje z zapasowego konta . A ta patrycja544 nie jest taka święta jak tu wygląda bo sama ma kilka multi kont z których hejtuje innych . Ona jest dwulicowa
😉 .
Dostałem kiedyś od niej ofertę na sing bang bym ją podbił to mi usunie jedynki które dała i mnie też podbije ha ha ha .
hejkax3 kobieta
Nagrań: 2, Postów: 68
11 maja 2013 o 16:47
Zgłoś do moderacji
Ja akurat mam na swoich dwóch kontach nagrania , tylko na tym starym nie . Piotrek , a ty to po prostu krytyki nie potrafisz przyjąć. A co do dzieci , to chyba bardziej jestem wkurzona o ranking bo trafiają tam najgorsze nagrania które nie powinne tam być , ale są , bo robią to samo dla tych co na nich głosują.A z tym podbiciem to bajki opowiadasz.... Nie będę nic więcej pisać , bo i tak napiszesz , że Ci zazdroszczę , albo np. taką bajeczkę.
hejkax3 kobieta
Nagrań: 2, Postów: 68
11 maja 2013 o 16:51
Zgłoś do moderacji
I zapomniałam dodać , że nagranie kapustax3 : http://ising.pl/nagranie/_VMZw6pbpsI,Rihanna-Stay_COVER nie powinno zostań nagraniem dnia . Przed chwilą dałam komentarz z szczerą opinią , patrzę a tu : Ups.... Nie możesz tutaj pisać.
11 maja 2013 o 16:59
Zgłoś do moderacji
Ja napisałam mu coś takiego : Mam wrażenie, że jak chłopak śpiewa, to od razu wszyscy się jarają i wstawiają 6/6 mimo to, że ten ktoś nie umie śpiewać. Tak jak koleżanka wcześniej napisała, popisujesz się "manierą" której w sumie nie masz. Pozdrowienia. : I uważam dokładnie tak, jak Ty hejkax3
Białystok
11 maja 2013 o 17:02
Zgłoś do moderacji
hejkax3 pisze:
Ja akurat mam na swoich dwóch kontach nagrania, tylko na tym starym nie .
Ty masz więcej niż 2 konta na ising
😉 .
hejkax3 pisze:
A z tym podbiciem to bajki opowiadasz....
Tak bajki ..............
Nie lubię takich dwulicowych osób które same sobie zaprzeczaja .
Edytowano 11 maja 2013 o 17:06.
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
11 maja 2013 o 17:04
Zgłoś do moderacji
hejkax3 pisze:
I zapomniałam dodać , że nagranie kapustax3 : http://ising.pl/nagranie/_VMZw6pbpsI,Rihanna-Stay_COVER nie powinno zostań nagraniem dnia . Przed chwilą dałam komentarz z szczerą opinią , patrzę a tu : Ups.... Nie możesz tutaj pisać.
podpadłaś "artyście" - on ma na pewno pół ising na czarnej, a to czy to coś zostanie nagraniem dnia zależy od tych, którzy mają słuch. wczoraj też było blisko, ale dzisiaj nie ma praktycznie z czego wybierać więc może być różnie.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
Białystok
11 maja 2013 o 17:08
Zgłoś do moderacji
xbakusdaniox pisze:
podpadłaś "artyście" - on ma na pewno pół ising na czarnej
Ja mam go w znajomych
😉 .
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
12 maja 2013 o 10:08
Zgłoś do moderacji
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...