6 maja 2013 o 17:03
Zgłoś do moderacji
Co? Vocaloidkę już z z niej zrobili...
/ EDIT / dopisek po dwóch latach: prawie wszystkie konta, które się tutaj wypowiadają to moje multikonta i przyznaję się bez bicia. Nudziło mi się za dzieciaka (w sumie dalej jestem dzieciakiem) i kłóciłam się sama ze sobą. Pomińmy już fakt, że misaki03030303 również było moim kontem. I to mikuzerocośtam również należy do mnie. Endżoj ludzie, którzy to czytają, popadniecie w niezły berserk gdy przeczytacie TĘ wiadomość...
😃
Edytowano 27 września 2015 o 12:37.
0miku0 kobieta, 23
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 12
6 maja 2013 o 18:02
Zgłoś do moderacji
Mnie ona aż tak nie obchodzi jak na przykład...alladultshere czy mikuu012 bo to przecież tylko strona internetowa!....
W każdej chwili możesz sobie założyć drugie konto!!...ale to nie powód by się jakoś mścić i pisać że jej nienawidzisz.... to troszkę za mocno i wiem że mówisz to nienaumyślnie...a poza tym Misaki to nie Vocaloid tylko postać z anime "Another"....
[napisała mi to w komentarzach -_-]
6 maja 2013 o 18:06
Zgłoś do moderacji
0miku0 pisze:
Mnie ona aż tak nie obchodzi jak na przykład...alladultshere czy mikuu012 bo to przecież tylko strona internetowa!....
Wątpię, żeby Misaki Ci to napisała, ponieważ mikuu012 to jej drugie konto, które prowadzi z siostrą, ale częściej wpada tam Miku...
...wiszę nad ziemią centymetr albo dwa,
Zazdrość i nienawiść jak mrówki błądzą wśród traw,
Zamykam oczy i liczę do trzynastu,
Nim zajdzie słońce tęsknić będę
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
9 maja 2013 o 22:20
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
4 maja o 17:10
Pani Danka jest dłużej na tym portalu od Was to jest raz...............
Tak czyli dbacie tylko o użytkowników którzy jako pierwsi się zarejestrowali na tym portalu ??? a tych co potem się zarejestrowali to już oni się nie licza ? . Według Twojej ideologii .
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 maja 2013 o 22:58
Zgłoś do moderacji
To pytanie raczej powinno być skierowane do portalu. W moim imieniu mogę tylko powiedzieć, że potrafię pomóc nowym użytkownikom i nie skreślam ich od razu, tylko nie lubię osób, które proszą o szacunek dla siebie, nie mając go dla innych.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
9 maja 2013 o 23:33
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
To pytanie raczej powinno być skierowane do portalu. W moim imieniu mogę tylko powiedzieć, że potrafię pomóc nowym użytkownikom i nie skreślam ich od razu, tylko nie lubię osób, które proszą o szacunek dla siebie, nie mając go dla innych.
Ja to bardziej kierowałem do autora postu i do cytatu który wstawiłem wyżej odpowiedzi . Bo z tego postu wychdziło że tylko Ci co dawno się zarejestrowali się liczą a cała reszta nie .......... przynajmniej ja tak odebrałem ten post . Tak z ciekawości przeczytałem kilka stron tematu
😉 .