labelle kobieta
Wieden
Nagrań: 194, Postów: 215
14 maja 2013 o 08:33
Zgłoś do moderacji
Tak!
10 Rankigow to dobry Pomysl.
I w kazdym po 100 roznych form w zaleznosci od Rodzaju muzyki,a coby kazdy znalazl swojego szczura.
Kazdy bedzie wtedy kontent ,bo zasiadzie na swoim ulubionym.
Wioooooooo!
Aha
i jeszcze drobiazg,
kazdy bedzie posiadal 1 MIEJSCE.
Wreszcie bedzie sprawiedliwie,bo wyroznien bedzie tyle samo co nagran.
Ave!
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
15 maja 2013 o 03:02
Zgłoś do moderacji
greenpath pisze:
W praktyce niewykonalne. Jakie ograniczenia by uniemożliwiały dzieciakom minusować dorosłych ?
Jak ta weryfikacja by wyglądała ?
Weryfikować by można było na podstawie skanu ligitymacji szkolej lub dowodu osobistego ewentualnie 2 dokumentów tak jak przy braniu kredytu wymagają dwóch dokumentów do tego zdjęcie tej osoby zgodne ze zdjęciami na tych dokumentach no i można by było zweryfikować konto i je aktywować . Ale już widzę jak chętnie by ludzie wysyłali swoje dokumenty 99 % osób by był nie aktywna niezweryfikowana a administracja by miała mase pracy nad bazą danych użytkowników
😉 .
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
15 maja 2013 o 11:26
Zgłoś do moderacji
Popieram pomysł,
.....albo by ,,wyrzucić" po prostu stąd osoby które są tu wbrew regulaminowi jaki ponoć istnieje na tej stronie...
no ale cóż niestety nie da się niczego opanować przy takim natłoku ludzi, więc pewnie wszystko zostanie jak jest nikt tego nie ruszy bo po co, kasa z tego jest i jest dobrze, a to że ktoś tu kogoś obraża zachowuje się nieodpowiednio to czasem mało kogo obchodzi...
pomysł popieram, ale wątpię że cokolwiek w sprawie rankingu ruszy
Pozdrawiam
😉
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3