Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
enchantedvoice pisze:
Czy można zrezygnować? Nienawidzę tej piosenki i nie jest ona korzysta dla mnie.. więc jeśli można to ja rezygnuje..Trzeba było wcześniej napisać jaki będzie repertuar na ten etap.. myślałam, że każdy sam będzie wybierał sobie piosenki..
wisienka29 pisze:
mnie też😃
powodzenia na castingach w realu, tam na pewno pytają co chcesz zaśpiewać😃
enchantedvoice pisze:
wisienka29 pisze:mnie też😃powodzenia na castingach w realu, tam na pewno pytają co chcesz zaśpiewać😃ale to nie jest real.. tylko beznadziejnie prowadzony konkurs.. mam ochotę to rezygnuję tak?i nie używaj takich określeń do osób które nie znasz.. bo ta dziecinada, jest starsza od Ciebie!
pannaanna pisze:
😃 Może zastrajkujemy? ;oo
wojtasinskiii.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Oj ludzie, ktoś poświęca swój cenny czas na prowadzenie tego konkursu, a Wy takie cyrki wyprawiacie jakbyście grali o "złote gacie" xD
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej