26 kwietnia 2013 o 11:18
Zgłoś do moderacji
Witam, Synthphonia to grupa kompozytorów muzycznych która zajmuje sie komponowaniem muzyki filmowej, muzyki do trailerów itp.
Aktualnie chcemy stworzyć niepowtarzalny album, do którego zapraszamy wszystkich chętnych. Jeśli spiewasz, grasz na jakimś instrumencie, piszesz teksty , zgłoś się do nas.
czego oczekujemy?
dobrej dykcji od wokalistów (szczególnie angielskiej wymowy, ale będziecie spiewać niekoniecznie po polsku i angielsku)
od muzyków, nie oczekujemy super profesjonalizmu tylko chęci i zaangażowania
piszcie do nas z krótką adnotacją kim jesteście czym się zajmujecie i jakimiś próbkami waszych umiejętności
na adres : Synthphonia@gmail.com
odpiszemy na każdego email'a i dodamy was do naszej bazy danych gdzie na bieżąco będziemy wysyłać wam informacje o postepie prac nad projektem.
więcej o samej synthphonii na naszej stronie internetowej :
http://riskemichal.wix.com/synthphonia
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
26 kwietnia 2013 o 16:03
Zgłoś do moderacji
Ja się zgłaszam jako wokalista . Próbek można posłuchać w moich nagraniach .
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
26 kwietnia 2013 o 16:49
Zgłoś do moderacji
ciekawe ogłoszonko..
😃
Jednak pocxzytam lepiej trochę więcej zanim w coś się wkopię hehe
😉
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
26 kwietnia 2013 o 17:17
Zgłoś do moderacji
Witajcie!
Dziękuje za zainteresowanie tutaj, jednakże bardzo rzadko tutaj będę przeglądał tą stronke , no sporo pracy czasu mało 😉 Wolałbym gdybyście pisali mi na maila synthphonia@gmail.com po prostu będzie mi łatwiej was zbierać i wysyłać Wam jakieś informacje o zleceniach, demówki do podśpiewania itd 🙂