majomo21 kobieta, 33
Wrocław
Nagrań: 14, Postów: 10
25 kwietnia 2013 o 17:33
Zgłoś do moderacji
Dzięki za opinię, też uważam, że USB to świetne rozwiązanie, dlatego właśnie spodobał mi się ten mikrofon no i jest dość "tani" że tak napiszę jeśli chodzi o pojemnościówki. Te 200 zł jakoś jeszcze uzbieram ale jakbym miała kupić taki typowy pojemnościowy mikrofon to musiałabym wydać pewnie z 400 zł a nawet i więcej hehe.
morris73 mężczyzna
W
Nagrań: 30, Postów: 11
25 kwietnia 2013 o 23:51
Zgłoś do moderacji
jeden lubi kozy inny kobiety.....
nie kupuje sie mikrofonu bo ktos wystawił pochlebną opinie......
idz do dobrego slepu muzycznego popros o 10 różnych modeli i do kazdego z nich zagraj ,zaspiewaj. poczujesz i usłyszysz który jest dla ciebie.....
30 kwietnia 2013 o 12:42
Zgłoś do moderacji
Nie kupuj Behringera C1-U! Sam go posiadam i chętnie oddałbym go nawet za darmo [ale nie zrobię tego ;x Piniążków na coś nowego brakuje]. Jakość - tak jest nawet spoko, pozatym, że wybija góre wysoko + przy odległości 30 cm od mikrofonu już ledwo słychać twój wokal.
Konto usunięte
sull'altro lato del sole :)☼
3 maja 2013 o 16:58
Zgłoś do moderacji
zgadzam się z kolegą wyżej , też mam ten mikrofon , dodam że po godzinnym śpiewaniu(oczywiście bardzo bliskim bo z daleka Cię nie słychać ) siatka obudowy mikrofonu ( nie wiem jak to się fachowo nazywa)w górnej części razi prądem hahahahahhahaha.........
And you better be you.....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YD-Moif_WbM#!
3 maja 2013 o 18:36
Zgłoś do moderacji
Mam taki sam,ale go nie używam, ponieważ beznadziejnie się śpiewa z większej niż 30 cm odległości. Wellkiria ma również rację, ta siateczka po prostu "kopie usta"
😃
...wiszę nad ziemią centymetr albo dwa,
Zazdrość i nienawiść jak mrówki błądzą wśród traw,
Zamykam oczy i liczę do trzynastu,
Nim zajdzie słońce tęsknić będę