astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
24 kwietnia 2013 o 23:33
Zgłoś do moderacji
co to ma być... płace więc wymagam.. nie dość, że podkładu się nie da wyrównać do wokalu to jeszcze "czerwony jak cegła" juz 11 razy pod rząd nie działa. Więc ja się ku...wa pytam o co chodzi z tym naciągarskim ising'iem ? !!!! .... i wiem, że nie jestem jedyną co ma takie problemy dlatego mnie to tak bulwersuje, zwłaszcze, że wykupiłam plusa na rok !
😕
Konto usunięte
astraya kobieta, 33
Częstochowa
24 kwietnia 2013 o 23:38
Zgłoś do moderacji
pisałam nie raz to nie raczyli nawet odpisać...
chu...j mnie strzela po prostu.. co to ma być....
http://ising.pl/nagranie/16r3heunnvp,Imany-You_Will_Never_Know
zobacz jak mi prosto idzie podkład...
😕 był pięknie w podglądzie a tu brzmi fatalnie ...
astraya kobieta, 33
Częstochowa
24 kwietnia 2013 o 23:38
Zgłoś do moderacji
zawsze jak nie z....ebie z początku to po 2 zwrotce pier..oli ... to juz lepiej z youtube wystawiać... ale jak nie chce mi sie w programie bawic wolalabym tu.. za cos place jednak.. a oni w ch...ja definitywnego walą..
Konto usunięte
24 kwietnia 2013 o 23:48
Zgłoś do moderacji
Jak bedziesz pisala wulgaryzmy to dostaniesz blokade. Nic ci to nie pomoze, wrecz odwrotnie. Jedyna twoja droga to pisac do pomocy.
Mam taki sam problem i nie placze.
astraya kobieta, 33
Częstochowa
24 kwietnia 2013 o 23:50
Zgłoś do moderacji
pisałam , nie pomogli, nawet nie odpisali co więcej moge? wala w konia.. kase siorbają jak klerycy... nic więcej, żałuję tylko
😕
astraya kobieta, 33
Częstochowa
24 kwietnia 2013 o 23:51
Zgłoś do moderacji
i nie klnę bo kropkuję.. i nie wiem tez po co
😕
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
24 kwietnia 2013 o 23:52
Zgłoś do moderacji
Astraya, proszę utrzymaj jakiś poziom wypowiedzi i nie używaj wulgaryzmów na forum.
iSing Plus nie ma żadnego wpływu na synchronizację podkładu oraz na nagrywanie, które działa w taki sam sposób dla wszystkich użytkowników.
Problem z synchronizacją może pojawić się w przypadku niestabilnego łącza internetowego lub obciążonego komputera. Jeśli nie możesz zsynchronizować wokalu musisz niestety zapisywać nagranie "bez podkładu".
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
astraya kobieta, 33
Częstochowa
25 kwietnia 2013 o 00:10
Zgłoś do moderacji
Nie będę nagrywać piosenek bez wokalu, płacąc opcje plus , bo jednak to chyba jest nie fer? i mnie i osobom, kktóre nie płacą podkład się zrywa i przecina i laguje, czuje sie oszukana i wydyndana za kase... wiem ze wy za pomoc ktora wcale pomocą nie jest dostajecie kase jak księża ale w nosie to mam głęboko jak już mówiłam... płacę i wymagam.. bo to nie jest 2 zł.. to są poważne pieniądze i jak nic się nie zmieni to zbiorę pokaźną ilość osób i ising sie pójdzie chrzanić, tak nie może być , że klient płaci i jest dyndany na pieniądze i nic z tego nie ma... bez przesady, powstawcie się w naszym miejscu, że wydajemy oszczędności, żeby się pobawić a jedyne co z tego mamy to przesunięty w połowie o 20 s, podklad, który w podglądzie szedł dobrze...lub co gorsza, w ogóle brak piosenki.. na komputer i łącze nie ma co zganiać bo mam, że tak powiem zajebiste i nie ma sie do czego przyczepić jest to wina tylko i wyłącznie portalu i chciałabym zwrot pieniędzy bo sądownie to mnie nie stać żeby sprawe wszczynać za oszustwo... ale oczywiście gdybym ja zrobiła coś wbrew regulaminowi to ban i prawo karne tak ? interesujące... to się nazywa chamstwo i wyzysk... widzę że kościół i ising to jedno i to samo ..
😕
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
25 kwietnia 2013 o 00:28
Zgłoś do moderacji
Nie każdy ma problem, o którym piszesz, dlatego jest szansa, że przyczyna leży gdzieś indziej. Sprawdzę co się stało z Twoim zgłoszeniem w pomocy i być może uda się rozwiązać ten problem.
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
27 kwietnia 2013 o 16:38
Zgłoś do moderacji
pawel pisze:
Nie każdy ma problem, o którym piszesz, dlatego jest szansa, że przyczyna leży gdzieś indziej. Sprawdzę co się stało z Twoim zgłoszeniem w pomocy i być może uda się rozwiązać ten problem.
Ja tak samo mam problemy z nagrywaniem czasem jest przesunięcie np od połowy albo jest i kilka przesunięć pomimo że nagrywałem równo więc to nie są jednostkowe przypadki tylko większości osób nie chce się walczyć z pomocą techiczną która i tak zbytnio tym się nie interesuje . Jedynym co można zrobić by uniknąć przesunięć to miks stereo ................
Edytowano 27 kwietnia 2013 o 19:36.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
27 kwietnia 2013 o 19:44
Zgłoś do moderacji
palyyna pisze:
filipzkonopi pisze:Sam osobiscie pisalem do Kuby poniewaz nagranie po nagraniu pojawia sie w najnowszych mimo ze nie jest dostepne. Od kiedy pamietam nigdy tak nie bylo. Wiec napewno sa jakies problemy z systemem, ktory potrzebowal by malego tuningu
Tutaj akurat muszę się zgodzić, bo od jakiegoś tygodnia także zauważyłam, że najnowsze nagrania nie są dostępne. Co więcej sama nagrywałam jakąś piosenkę i przetwarzanie trwało ponad 10min co nigdy wcześniej mi się nie zdażało. Nie było to przypadkowe, bo próbowałam chyba z kilkanaście nagrań. Za każdym razem to samo, a gdy już w końcu nagranie zaczęło działać już dawno nie było w najnowszych i przez to miałam 0 odsłuchań. Może dałoby się coś z tym zrobić?
Kiedyś nagrywało się mało nagrań dlatego przetwarzanie nagrań trwało krótko ja nagrywam nagrania w nocy i przetwarzanie nagrań trwa max 30 sekund po prostu trzeba nagrywać poza szczytem bojak serwer ma obrobić 5 nagrań a w szczycie np 300 nagrań to potrzebuje trochę więcej czasu serwer na to a kto obrabia nagrania w audiocity wie o co chodzi z tym czekaniem ..........
zielak232 mężczyzna, 42
Czestochowa
Nagrań: 85, Postów: 2
6 czerwca 2013 o 18:34
Zgłoś do moderacji
ja mam ten sam problem i zgadzam sie w 100% z astraya ja tez czuje sie oszukany jakis rok temu nie widzialem takiego problemu teraz tez wykupilem PLUS i co? nic sie nie da nagrac wychodzi wogole beznadziejnie przerywa glos jest opuzniony lub odwrotnie zrobcie cos z tym bo kasa nie rosnie na drzewach tylko ciezko trzeba je zapracowac