Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....
paullaa18 pisze:
ja się zgłaszam ..... ale powiedz mi do kiedy to nagrać i w jakim formacie i gdzie to Ci później przesłać bo to mój pierwszy raz xD heheh a jeśli chodzi o sprawy związane z komputerem itd. to ja jestem zielona nie znam sie na tym wszystkim heheheheh (przepraszam)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
paullaa18 pisze:ja się zgłaszam ..... ale powiedz mi do kiedy to nagrać i w jakim formacie i gdzie to Ci później przesłać bo to mój pierwszy raz xD heheh a jeśli chodzi o sprawy związane z komputerem itd. to ja jestem zielona nie znam sie na tym wszystkim heheheheh (przepraszam)
spoko, wytłumaczę Ci na privie co i jak
....
WTF?!
mmadlenn pisze:
whisper... wygląda na to, że zrobisz więcej niż ja w tym projekcie : ) Od razu dziękuję : ]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....
Edytowano 28 stycznia 2010 o 20:12.
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
mmadlenn pisze:
3. Ja proponuję, aby podesłać nagrania do whisper do <hmmm...> 8 lutego ..? (odpowiada?)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:57.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej