Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Bydgoszcz
Otylusia
Bydgoszcz
realistasajgon pisze:
Piotrek przyjęty hehe nie rozśmieszajcie mnie 😃 " cytuje 54 użyłem tego , nie 34 użyłem tego " .
Otylusia
Bydgoszcz
Otylusia
otylusia pisze:
realistasajgon pisze😛iotrek przyjęty hehe nie rozśmieszajcie mnie 😃 " cytuje 54 użyłem tego , nie 34 użyłem tego " .
nie śmiejcie sie ,dałam mu szanse ale sie nie sprawdzil:// ale szukam dalej kogos z mily delkatnym glosem no ibedzie duet taki z kims innym no ale szukam dalej
otylusia pisze:
Piotrek po wyslaniu pliku sorka ale za bardzo falszujesz wiecej ćwicz moze kiedyś 🙂
otylusia pisze:
realistasajgon pisze😛iotrek przyjęty hehe nie rozśmieszajcie mnie 😃 " cytuje 54 użyłem tego , nie 34 użyłem tego " .
nie śmiejcie sie ,dałam mu szanse ale sie nie sprawdzil:// ale szukam dalej kogos z mily delkatnym glosem no ibedzie duet taki z kims innym no ale szukam dalej
Bydgoszcz
Otylusia
otylusia pisze:
[cytat=piotrek10020]otylusia pisze:realistasajgon pisze😛iotrek przyjęty hehe nie rozśmieszajcie mnie 😃 " cytuje 54 użyłem tego , nie 34 użyłem tego " .
A i wiesz nie lubię takich ludzi nie zdecydowanych którzy na początku chcą duet nagrać a po wysłaniu nagrania się im odechciewa albo są zbyt leniwi żeby się dograć . No ale cóż ja tam mogę nagrać mi nie ciężko a jak komuś się odechce to ja tam nic nie tracę ta osoba więcej traci na wiarygodności 😉 .[
sluchaj chcialam nagranie w mp3 bo chcialam sprawdzic czy mi sie podoba czy nie, tnz ze na 100% chcialam cie do duetu bo ci tego nie obiecalam ,kilka osob mi wyslalo na meila mp3 ale wybiore tylko jedna osobe rozumiesz???
sorki, jesli cie urazilam
Bydgoszcz
Otylusia
otylusia pisze:
nie mam wysokich wymagan tylko szukam kogos z takim glosem ktory by pasowal do mojego nie rozumiesz tego??
dobra temat zamknienty
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej