agniesia2002 kobieta, 22
Żelkowo, Polska
Nagrań: 0, Postów: 11
6 kwietnia 2013 o 13:58
Zgłoś do moderacji
Błagam powiedzcie bo ten Pawel (z ekipy) nie odpisuje mi a kłopot w tym że gdy ising plus będzie znowu normalnym isingiem bo nie płace załórzmy za te 3 miesiące to chyba stanie się normalne i jesli się tak stanie to np. nagranie z youtuba dalej będzię???? Proszę odpowiedzcie
🙂!!!
" kocham muzykę bez niej świat nie mógł by istnieć ona jest ze mną zawsze i wszędzie na W-F , na spacerze , na spotkaniach z przyjaciółmi ,jest dosłownie we mni
muzykalnajaa kobieta, 27
Okolice miasta :D
Nagrań: 3, Postów: 262
6 kwietnia 2013 o 14:40
Zgłoś do moderacji
Masz 10 lat wiec...po pierwsze iSing mini, po drugie ten,,Paweł,, Ci nie odpisze, bo ma wiele zgłoszeń. Ale to nie oznacza, że nie odczytał wiadomości.
I nie rozumiem twojego pytania. Ale napisze co zrozumiałam.
Jeśli kupisz PLUSA powiedzmy na te 3 miesiące, a po tych 3 miesiącach już go nie bedziesz miała to również nie bedziesz mogła dodawać Nagrań z YT, bo to jest w dodatku, a jeśli dodatek sie konczy to i jego opcje. Nie musisz całego PLUSA kupować, możesz sama opcję na miesiąc Nagrania z YT. A Nagrania oczywiscie, te które dodałaś zostaną.
Pozdrawiam.
😉
Edytowano 6 kwietnia 2013 o 18:18.
Warto mieć marzenia i wierzyć, ze się spełnią ! ♫
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
6 kwietnia 2013 o 15:35
Zgłoś do moderacji
agniesia2002 pisze:
Błagam powiedzcie bo ten Pawel (z ekipy) nie odpisuje mi a kłopot w tym że gdy ising plus będzie znowu normalnym isingiem bo nie płace załórzmy za te 3 miesiące to chyba stanie się normalne i jesli się tak stanie to np. nagranie z youtuba dalej będzię???? Proszę odpowiedzcie🙂!!!
nagrania z YT pozostaną
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
6 kwietnia 2013 o 15:39
Zgłoś do moderacji
masz nagranie z yt dodane ,albo moja piosenka to te nagrania Ci zostają , tylko plusa nie masz
😃d
i zamiast zadręczać kogoś bezsensownymi pytaniami przeczytaj sobie regulaminy itp .
i temat do usunięcia
😜p
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
1 maja 2013 o 01:16
Zgłoś do moderacji
blagam powiedzcie gdzie sie nagrywa wlasne nagrania?