Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
leeszynka
...wiszę nad ziemią centymetr albo dwa,
Zazdrość i nienawiść jak mrówki błądzą wśród traw,
Zamykam oczy i liczę do trzynastu,
Nim zajdzie słońce tęsknić będę
antygwiazda
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
antygwiazda
Sickness, that's what I feel
I feel sick of music that gives a mind-drill
Who did that? Who's making that deal
Who's fault's a radio full of bullshit
muzykalnajaa pisze:
No tak, możliwośc ,,gwiazdkowania,, jest praktycznie nie potrzebna. Te 6 gwiazdek nie znaczy nic wiele. Nie wszyscy się kierują tym, że np. 6 - lepsze od oryginału. a 1 - nie da się tego słuchac. Masz racje, jest wiele takich osób które mają po parenaście kont i za szczerą opinie i ocene nizej 5 lub czasem jak to nie jest 6 dają ci same złe oceny, ale w komentarzu nie zostawiają nic wiecej jak tylko ,,nie podoba mi się,, , lub po prostu trzy kropki, które nie znacza nic. Nie przejmuje się tym bo mam to gdzieś, śpiewam jak śpiewam to jest tylko iSing a cenie sobie bardziej śpiewanie takie jakby to powiedzieć, hm,.. ,, na żywo,, .
Jednak nie wiem dlaczego to napiszę bo sama mam tutaj 2 konta ( nie jestem hejt, nie daje sobie sama dobrych ocen, nie komentuje nagrań, po prostu chce zacząć wszystko od nowa ) ale stwierdzam iż powinna być możliwośc, że z jednego adresu IP można nie wiecej niż 2 lub nawet tylko jedno konto założyć. ( Spotkałam się gdzieś już z takim czymś...). Lub po prostu możliwośc logowania się od danego wieku.
To tyle ode mnie..być moze to nie ma sensu, ale takie moje zdanie. 😃
Pozdrawiam.🙂
duszyczka
duszyczka
Temat zamknięty 24 maja 2013 o 06:15.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej