Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
margie7 pisze:
widze ze moj watek troszke poszedl nie w te strone jaka chcialam...🙂) probki swoich nagran wysylam tylko osobom zainteresowanym,....a talent mam ale jeszcze jestem nieodkryta perelka ....🙂)) pozdrowienia dla wszsytkich spiewajacych
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sleeper1988 pisze:
Cv prosimy wysyłac na adres maczuga.herkulesa@homohiv.pl......Wraz z Cv prosimy załączyć list motywacyjny oraz krótkie próbki wokalne (Najlepiej frazy "yeaaaaahhh", "uuuuuuuu" oraz "aaaaach"😉...............tylko poważne oferty !!!!
Kodżak
h3l00rlz pisze:
sleeper1988 pisze:Cv prosimy wysyłac na adres maczuga.herkulesa@homohiv.pl......Wraz z Cv prosimy załączyć list motywacyjny oraz krótkie próbki wokalne (Najlepiej frazy "yeaaaaahhh", "uuuuuuuu" oraz "aaaaach"😉...............tylko poważne oferty !!!!
Poważne oferty a podałeś prywatny e-mail. Podaj lepiej do swojej pracy a nie xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Kodżak
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej