16 marca 2013 o 11:11
Zgłoś do moderacji
"Wyślij SMS PLN.ISINGPROMUJ
na numer 72464
Każdy SMS to 1000 wyświetleń w sekcji Promowane.
Nagrania z większą ilością SMSów otrzymują wyższy priorytet i wyświetlają się częściej od nagrań z małą ilością SMSów."
wysłałam i co??
gdzie jest to promowanie??
wytłumaczy ktośś??
17 marca 2013 o 14:47
Zgłoś do moderacji
W prawym boxie strony, w sekcji promowane, w widoku jakiegokolwiek innego nagrania, oczywiście rotacyjnie, więc utwór z małą ilością wysłanych sms'ów nie widnieje tam non-stop. Promować można dowolne nagranie, poprzez kliknięcie "promuj" pod danym nagraniem.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
21 marca 2013 o 04:46
Zgłoś do moderacji
Wysłanie sms to tylko wyświetlenie danej ilości ikony nagrania a nie wejścia w tą ikonę na nagranie . Na dodatek kupując możesz samemu wykorzystać te kupione wyświetlenia bo ikona się wyświetla nawet osobie która kupiła promocję . Komentarz piszę w oparciu na obserwacjach tej sekcji i kupieniu próbnie 2 sms i sam wykorzystałem kilkadziesiąt wyświetleń bo gdzie bym nie weszedł widziałem swoje nagranie w tej sekcji .
kuba mężczyzna, 39
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 207
21 marca 2013 o 10:40
Zgłoś do moderacji
Piotrek10020, wyświetlenia autora promowanego nagrania nie są liczone.
ising.pl
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
21 marca 2013 o 21:14
Zgłoś do moderacji
Kuba A wyświetlenia są liczone jako unikalne ? czy jak dana osoba wyświetli nagranie kilka razy to jest zaliczane jako kilka wyświetleń ? . Czy za 1 sms jest 1000 wyświetleń 1000 unikatowych osób ? .
kuba mężczyzna, 39
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 207
21 marca 2013 o 22:29
Zgłoś do moderacji
Wyświetlenia są limitowane na użytkownika tak, aby reklamę zobaczyło jak najwięcej osób. Stworzyliśmy do tego specjalny algorytm, dzięki któremu promocja jest przeprowadzana w najbardziej efektywny sposób.
ising.pl
22 marca 2013 o 08:46
Zgłoś do moderacji
Według mnie bez obrazy , ale to jest nie potrzebne .
Tylko strata pieniędzy .
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
27 września 2019 o 10:57
Zgłoś do moderacji
Jak mam coś promować to tylko moje produkty np. [url=http://serwisokien.com.pl/rolety-grodzisk-mazowiecki/] rolety grodzisk mazowiecki [/url]
21 października 2019 o 15:17
Zgłoś do moderacji
Najlepiej i najskuteczniej to ogólnie promować się poprzez wyszukiwarki jak google🙂 im wyzej tym lepiej, wieksza klikalnosc itd🙂 poradnik: [url=http://fachowydekarz.pl/ciesla/]Jak działa reklama w Google[/url]