ethiel kobieta, 34
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 14
4 grudnia 2012 o 12:32
Zgłoś do moderacji
Dobrze by było gdyby jakiś admin strony się tym zainteresował bo wygląda na to ,że Ising nie współpracuje z najnowsza wersją flasha ( nie łądują mi się żadne ( podkreślam żadne) nagrania /piosenki do śpiewania problem występuje zaróno na moim komputerze stacjonarnym (win 7 64 bit , wszystkie przglądarki , firefox , IE, google chrome) oraz na netbooku ( win xp te same przegladarki) . Wszystkie inne flashowe aplikacje , filmiki na innych stronach działają.
"Dziś jest Jutrem, o które martwiłeś się Wczoraj"
6 czerwca 2014 o 21:42
Zgłoś do moderacji
hej.... czy wie ktoś może czemu nie mogę odsłuchiwać nagrań????
6 lipca 2018 o 19:25
Zgłoś do moderacji
Witam Czemu nie moge odtworzyć swoich nagrań które wykonywała i nagrywałam w 2013 roku one na moim koncie są dostępne ale niestety nie chcą się odtworzyć dlaczego tak jest bardzo proszę o pomoc
23 lipca 2018 o 20:43
Zgłoś do moderacji
W telefonie SAMSUNG - android nie odtwarzają się żadne nagrania : moje i wszystkie inne. Obraz na nagraniu jest nieruchomy. Nie chcę "wystartować". Jak temu zaradzić?
Pozdrawiam
Aleksander z Poznania
23 lipca 2018 o 21:06
Zgłoś do moderacji
W telefonie SAMSUNG - android nie odtwarzają się żadne nagrania : moje i wszystkie inne. Obraz na nagraniu jest nieruchomy. Nie chcę "wystartować". Jak temu zaradzić?
Pozdrawiam
Aleksander z Poznania
ruda84 kobieta
Nagrań: 58, Postów: 1
25 kwietnia 2023 o 11:33
Zgłoś do moderacji
Do wszystkich, którzy mają problem z odtwarzaniem nagrań . Zaktualizujcie swoją przeglądarkę internetową. W moim przypadku to pomogło . Powodzenia