jarek58 mężczyzna, 33
rzeszow
Nagrań: 56, Postów: 3
26 sierpnia 2017 o 13:13
Zgłoś do moderacji
a do tamtego mam normalnego kompa i słuchawki z mikrofonem
i jak nagrywam i otwarzam albo szum z podkładem albo sam podkład
pomozcie
29 września 2017 o 19:12
Zgłoś do moderacji
Witam, mam problem: korzystam z laptopa, który ma wbudowaną kamerkę i mikrofon. Mikrofon mi wykrywa (ale prawie nie łapie dźwięku, muszę drzeć mordę żeby reagował), a kamerki w ogóle mi nie wykrywa. Strasznie mnie to wpienia, bo nie chcę śpiewać z kamerką, a przez to, że jej nie wykrywa nie mogę nic nagrać (co jest głupotą). Co mogę zrobić żeby móc nagrać jakąkolwiek cholerną piosenkę? Co zrobić żeby mikrofon był czulszy i jak rozwiązać sprawę felernej kamerki. Z góry dziękuję.
6 października 2017 o 07:33
Zgłoś do moderacji
rahshazza pisze:
Witam, mam problem: korzystam z laptopa, który ma wbudowaną kamerkę i mikrofon. Mikrofon mi wykrywa (ale prawie nie łapie dźwięku, muszę drzeć mordę żeby reagował), a kamerki w ogóle mi nie wykrywa. Strasznie mnie to wpienia, bo nie chcę śpiewać z kamerką, a przez to, że jej nie wykrywa nie mogę nic nagrać (co jest głupotą). Co mogę zrobić żeby móc nagrać jakąkolwiek cholerną piosenkę? Co zrobić żeby mikrofon był czulszy i jak rozwiązać sprawę felernej kamerki.
Mi też raz nie wykrywało kamerki,ale też nie mogłem się nagrywać miałem też wtedy problem z głośnikiem i ising nawet jak ja chciałem śpiewać a capela to mi nie pozwalał nagrań,popnut,a nawet zwykłego śpiewania to było wtedy na innym komputerze,bo mój był wtedy w naprawie,więc sprawdź czy masz problem z głośnikiem,zwyczajne słuchawki mogą pomóc.
PS:Kocham Śpiewać :)
9 czerwca 2018 o 05:02
Zgłoś do moderacji
https://ising.pl/nagranie/dib7395rk0o,Celine_Dion-Titanic_Po_Polsku
mysza85 kobieta, 38
Łódź
Nagrań: 86, Postów: 7
1 września 2018 o 12:58
Zgłoś do moderacji
a mnie przstal dzialac mikrofon samson c01upro, wogole sie nie swieci, tak jaky komputer przestal go widziec wogole
20 listopada 2018 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Przyczyną problemu jest wprowadzenie w przeglądarce Chrome nowych zabezpieczeń, które wymagają od użytkownika dodatkowego potwierdzenia dostępu do mikrofonu. Oznacza to, że oprócz udzielenia dostępu do mikrofonu we wtyczce Flash należy również dodatkowo udzielić go przeglądarce Chrome.
https://kredytyzagranica.pl/
27 grudnia 2018 o 17:56
Zgłoś do moderacji
Witam. Nie działa mi mikrofon na ising w żadnej z przeglądarek. Chrome nie da się kliknąć "START NAGRYWANIA' w Firefox, Edge i Operze nagrywa ale dźwięk to jeden wielki trzask.(flash i mikrofon udostępniony) Zaznaczę, że na jakiejkolwiek innej stronie wszystko jest ok z mikrofonem, również w audacity wszystko gra. O co może chodzić?
malriotte kobieta, 13
Kalisz ( Wielkopolska )
Nagrań: 16, Postów: 1
30 maja o 18:12
Zgłoś do moderacji
Ja nagrywam normalnie a jak odtwarzam no to w ogole mnie nie słuchać