Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
odd pisze:
Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze? 😉
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kolobolo1 pisze:
odd pisze:Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze? 😉
Trzymam za słowo ! 😊 xD ..Ale wiesz,, zrob prosze, zebyto był cieply snieg ...gdyz dzis namarzłam sie za wsze czasy...😊
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
odd pisze:
kolobolo1 pisze:odd pisze:Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze? 😉Trzymam za słowo ! 😊 xD ..Ale wiesz,, zrob prosze, zebyto był cieply snieg ...gdyz dzis namarzłam sie za wsze czasy...😊Nie umiem tak zrobić, ale jak Cię przytulę, to na pewno będzie cieplutko! 😃 Tylko przyjdź!
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
whisper pisze:cześć Miśki! 😃
Czemu zawsze piszesz "Miśki"? 🙁
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
wiecie, przesluchalem po raz pierwszy to sdm co jest tu do nagrania i to jest naprawde miazdzacy utwor 😐
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!