Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
odd pisze:
Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze?
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kolobolo1 pisze:
odd pisze:Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze?
Trzymam za słowo !xD ..Ale wiesz,, zrob prosze, zebyto był cieply snieg ...gdyz dzis namarzłam sie za wsze czasy...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
odd pisze:
kolobolo1 pisze:odd pisze:Moja biedna. To dziś jak wpadniesz do mojego snu, to spadnie śnieżek, dobrze?Trzymam za słowo !
xD ..Ale wiesz,, zrob prosze, zebyto był cieply snieg ...gdyz dzis namarzłam sie za wsze czasy...
Nie umiem tak zrobić, ale jak Cię przytulę, to na pewno będzie cieplutko!
Tylko przyjdź!
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
whisper pisze:cześć Miśki!
Czemu zawsze piszesz "Miśki"?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
wiecie, przesluchalem po raz pierwszy to sdm co jest tu do nagrania i to jest naprawde miazdzacy utwor
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej