Hej Isingowicze !
😉
Mam problem z nagrywaniem już od dłuższego czasu i może ktoś mi pomoże bo naprawdę nie wiem już co robić...
Sprawa wygląda tak że podczas próby nagrania czegokolwiek podkład muzyczny podczas nagrywania nie jest praktycznie słyszalny, słychać tylko czasem jakieś pojedyncze uderzenia perkusji lub po prostu dziwny zniekształcony głos jakby słuchawki były zalane wodą.
Od razu napiszę, testowałem na wielu słuchawkach(jedne świeżo zakupione super grają) i tak samo normalnie przez laptopa bez słuchawek podkład zniekształcony...głos niby się nagrywa normalnie tylko problemem jest to że ciężko nagrywać nie słysząc muzyki
😃 i patrząc tylko na lecący tekst przynamniej ja nie mam siły się tak bawić.. Dodam jeszcze że na tym samym sprzęcie jakiś rok temu nagrywałem i wszystko było normalnie więc obstawiam że albo jakiś błąd systemowy lub coś innego.
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł bardzo proszę o pomoc bo na prawdę już nie mam pojęcia co może być przyczyną .
Grzebałem w ustawieniach dźwięku podczas nagrywania i po jakiś zmianach nagle podkład zaczął normalnie działać tylko że wtedy z a automatu głos przestał się nagrywać, kiedy włączałem od nowa znowu to samo w kółko..
Bardzo proszę o pomoc
🙂 i dziękuję za każdą radę
❤