6 czerwca 2020 o 19:56
Zgłoś do moderacji
U mnie niestety zaproponowane rozwiązania nie działają. Za każdym razem pojawia się informacja o konieczności aktualizacji wtyczki a przy próbie aktualizacji program się zawiesza. Całkowite rozczarowanie.
Kaja
gusia89 kobieta
Nagrań: 18, Postów: 1
9 lipca 2020 o 11:46
Zgłoś do moderacji
Czytałam, że inni też mają problemy z synchronizacją dźwięku po nagraniu... niezależnie od przeglądarki, wykupiłam ising plus a i tak nie mogę niczego nagrywać bo brak synchronizacji głosu totalnie zabiera radość nagrywania, oczywiście problem pojawia się dopiero po nagraniu utworu, który jest śpiewany idealnie w linii melodycznej.
Pozdrawiam
norbii56 mężczyzna, 39
Nagrań: 548, Postów: 566
15 sierpnia 2020 o 23:32
Zgłoś do moderacji
Czy można poprawić nagranie wcześniej zaśpiewanej piosenki, mówię tutaj o piosence "Oczarowanie" Zbigniewa Wodeckiego, ponieważ przy nagraniu obcinało końcówki tekstu śpiewanego. Nie wiem czym to było spowodowane, bo było to dosyć dawno, może technika była jeszcze trochę słaba ale chciałbym ja powtórzyć oczywiście bez dodatkowych kosztów. Jeśli jest to możliwe, to proszę o wiadomość.
2 grudnia 2020 o 20:36
Zgłoś do moderacji
Witam, posiadam Macbooka Pro z 2019r. Oczywiście używam przeglądarki Safari. Tutaj tez nie działa nagrywanie. Wyskakuje monit o braku wtyczki Adobe. Jak wiadomo Flash Playera już nie ma. Co robić?? Raz mignęła mi informacja, że macie alternatywny sposób na nagrywanie ale już nigdzie nie mogę tego znaleźć i włączyć.
19 listopada 2021 o 09:13
Zgłoś do moderacji
Nie działa funkcja Nagrywania z podkładem w sekcji \"Moja piosenka\". Po kliknięciu przycisku \"Nagrywaj\", nic się nie dzieje. Strona jakby chciała przeskoczyć ale nie przeskakuje. Tak się dzieje na różnych przeglądarkach.
16 maja o 20:04
Zgłoś do moderacji
Witaj @iSing, mam mały problem z nagrywaniem duetów. Każdy duet kiedy utworzę staje się uszkodzony, ładuje się w nieskończoność. Jak się chcę dograć do mojego zepsutego duetu wyświetla się taki komunikat: Problem z wczytaniem podkładu.\r\nNie udało się wczytać podkładu muzycznego. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie.\r\nProszę o wasze szybkie rozwiązanie mojego problemu. Chyba że to problem mojego urządzenia.\r\nMoje uszkodzone 2 duety:\r\nhttps://ising.pl/duet/f7lqq1qi6ho\r\nhttps://ising.pl/duet/f7lr75e9mho