Hej !
Ogłaszam konkurs, w którym będziecie rywalizować grupowo. Będzie kilka grup kilkuosobowych (jeszcze nie wiem ile grup i ile osób, zależy od ilości uczestników) i każda grupa dostanie inną piosenkę do zaśpiewania. Ja będę oceniał wykony każdej osoby z grupy (w skali iSing tj. 1-6) oddzielnie, a potem zliczę punkty wszystkich osób z grupy. Drużyna z najmniejszą ilością punktów odpada i będzie tyle etapów, aż zostaną dwie drużyny i wygrają lepsi ! Mam nadzieję, że wam się podoba mój pomysł :] Jak są jakieś pytania to proszę pytać, wysyłając wiadomości, żeby nie robić "bałaganu" na forum

aaa i jeszcze jedno każdy, kto się zapisze weźmie udział w konkursie i zostanie przydzielony do grupy

Nagrody:
1 msc: dodanie do rankingu dnia piosenki, 6 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
2 msc: 6 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
3 msc: 3 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
Ponadto dla najlepszej osoby z wszystkich grup dodatkowa nagroda : piosenka do rankingu dnia i do ulubionych :]
WYNIKI !
IV etap- FINAŁ- Czesław Niemen- Dziwny Ten Świat
3 MSC:
GRUPA VI (Fioletowa)
1.domka666 4 pkt.
2. mandarin05
3.darcik 4 pkt.
4.ciasteczko1
5.arlet 5 pkt.
6.veronicajones
7.dami200114 4 pkt.
8.kakadu 1 pkt. (nie słychać)
Razem: 18 pkt.
2 MSC:
GRUPA II (Niebieska)
1.szafa4gra5 4 pkt.
2.kamilkagwiazda1 4 pkt.
3.maja1051
4.kaallaa 6 pkt.
5.pietrof18
6.jakub96
7.perni999
8.przemekkowal 6 pkt.
Razem: 20 pkt.
A zwycięzcami są:
GRUPA V (Pomarańczowa)
1.wiki505 6 pkt.
2.pajunia95 5 pkt.
3.cytrynka94 5 pkt.
4.selenka26
5.badger
6.niunia12102
7.kacpero9 6 pkt.
8.paulinapelc
Razem: 22 pkt.
MVP (najlepszy wokalista): znaju23 (jego grupa odpadła już w I etapie)
Nagrody będę rozdawać stopniowo, więc proszę nie pisać "czemu jeszcze nie dostałem/dostałam komentarza ?"...
Dziękuję wszystkim uczestnikom za współpracę ! Niestety nie wszyscy zaangażowali się w ten konkurs, no ale tak to już jest... Nie wszystkim się ten konkurs podobał i nie którzy mieli swoje zdanie na temat tego konkursu, często odmienne od moich, ale to dobrze.
Frekwencja nie była najlepsza, więc nie wiem czy będę kontynuował ten konkurs

Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i życzę udanych wakacji !
Pozdrawiam
blazusek 71
Edytowano 14 lipca 2011 o 22:31.